nueva York
Endor-&-AlgoWave-final500.png

TeleGold je vodeća telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge na hrvatskom i europskom tržištu. Trenutno TeleGold pruža usluge Algo trgovačke platforme na tržištu kriptovaluta pod nazivom Algowave.io. Naš prodajni tim ima edukaciju o pravnom i profesionalnom aspektu kako bi znao kako prodati proizvod. Naši su klijenti ljudi koji dijele interes za financije, trgovinu kriptovalutama i međunarodna ulaganja na tržištu. Naša misija je podići znanje i ulaganja u kriptovalute na novu razinu u cijeloj Europi.

KRIPTO ALGO-TRADING PLATFORMA

Algowave je napredan i jedinstven sustav koji kombinira dvije dobitne značajkeOSOBNI AI PROTOKOL

Algowave se udružio s Endorom (EDR) kako bi pokrenuo svoj vlasnički protokol predviđanja tržišta uz pomoć umjetne inteligencije  (AI). Korisnici sada mogu preuzeti aplikaciju i dobiti predviđanja kretanja tokena uz pomoć MIT-ove tehnologije Social Physics i ogromne računalske snage. Za one koji nisu upoznati sa cijelom pričom,  AI tehnologiju Endora koriste neke od najvećih javnih i privatnih kompanija na svijetu (Walmart, Mastercard, Coca-Cola, Leumi Card i mnoge druge). Koristeći istu tehnologiju, ova suradnja korisnicima Algowavea omogućuje predviđanje kretanja kriptovaluta unutar aplikacije. 

Algowave čini tim iskusnih trgovaca, programera i investitora koji predvode sljedeću tehnološku revoluciju u automatskom kripto-trgovanju koristeći svoju stručnost u naprednom automatskom trgovanju. "Naša ambicija je podići tehnologiju trgovanja kriptovalutama na razinu koja je do sada bila rezervirana samo za najveće financijske institucije na burzi. Usmjereni smo na to da novo doba digitalne imovine učinimo dostupnim masama i da ih na taj način oslobodimo od ovisnosti o tradicionalnim financijskim sustavima."

appstore.png
google.png

ostanite povezani

Ul. Nike Grškovića 14, 10000, Zagreb, Croatia

  • Telegold Linkedin
  • Telegold Facebook
  • Telegold instagram