Karijera

Želiš li postati članom našeg tima?

 

Ulaganje u nove tehnologije,  nove pristupe i saznanja temelj su našeg uspjeha. No, uza sve to trebamo prave ljude. Imamo dugogodišnje iskustvo u educiranju i profesionalnom usavršavanju prodavača i menadžera te vjerujemo u poticajno radno okruženje u kojem je pojedinac  educiran, nagrađen i potaknut na uspješnost.

 

Vrhunska edukacija i mentorstvo 

 

Prije početka rada ponudit ćemo vam kvalitetnu edukaciju uz mentore koji imaju niz godina iskustva. U našem timu jednako nam je stalo do potreba klijenata i do potreba naših zaposlenika. Slušati ćemo vaše ideje i poticati vas na profesionalni rast i razvoj.

 

Kompetitivna primanja

Sretni zaposlenici tvore sretno radno okruženje, a sretno radno okruženje je sretna tvrtka. U cilju nam je poticati neprestani rast vaših primanja sukladno vašem uloženom trudu i napredovanju unutar poduzeća. Vrhunska edukacija, usvajanje i testiranje novih ideja i kompetitivna primanja samo su neki od razloga zbog kojih se ističemo na svjetskom tržištu.

 

 

Želite li se pridružiti uspješnoj i brzo rastućoj  kompaniji, pošaljite svoj CV i motivacijsko pismo na info@tele-gold.com, ili se prijavite ovdje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati.

ostanite povezani

Ul. Nike Grškovića 14, 10000, Zagreb, Croatia

  • Telegold Linkedin
  • Telegold Facebook
  • Telegold instagram